Fervex, vitC cu propolis, bai fierbiti cu sare la picioare, inhalatii cu ulei de brad si eucalipt si ceaiuri de tei!
Supa, sucuri, ceaiuri fierbinti, inhalatii si repaus la pat invelita foarte gros pentru a transpira abundent. Eventual o aspirina ca ajuta.
Stai cu picioarele in apa fierbinte cu sare, atit de fierbinte cit poti suporta. E un remediu bun, te pune intr-o zi, daca o faci de 2-3 ori, pe picioare. Si pazeste-te de frig!
Iti recomand un ceai fierbinte si repaus la pat, bine acoperit pentru a transpira si elimina raceala. Spune STOP medicamentelor!
- repaus la pat;
- aspirina si paracetamol pentru febra si pentru durerile de cap;
- aport crescut de lichide;
- gargara cu apa calda cu sare, vitamina C. Consum mare de lichide caldute sau reci (se evita orice lichid sau aliment fierbinte, acestea putind irita mai rau gatul), alimente usor digerabile si cit mai fluide.
- decasept pentru gat
- nurofen pentru raceala
- repaus la pat(izolare) pentru tine si cei care ar putea intra in contact cu tine
Coldrex eu am imunitate la aproape toate pastilele dar ala si-a facut efectul dupa un plic am simtit diferenta si la aldoilea am fost sus deja nu mai urmeaza si altreilea
paulpop întreabă: