Draga mea uite ce fac eu sa scap de burtica pentru ca si eu sunt obsedata de chestia asta
http://www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f fa exercitii la fel ca aici dimineata si seara.
eu asa fac si sunt foarte multumita:*
bafta
@ILikeToKnow bai eu sunt multumita... poti incerca si tu... 8 minute in plus nu e mare lucru
Si eu incerc de mult.Si numa nu vrea sa dispara.Eu fac seara 100 de abdomene.Ma gandeam sa merg la nutritionist sa-mi recomande el o dieta.
Ana003 chiar functioneaza exercitile alea? Vreau sa incerc si eu :d Sper sa nu fiu dezamagita
Deh, nu te mai chinui atata, oricum se pun la loc, asa am patit si eu, am tinut regim 1 an, pilates, alergat prin parc alea alea, am slabit dar s`a pus imediat la loc cand n`am avut grija
Deh, acum dupa experienta aceea, m-am resemnat cu faptul ca o sa arat asa cum vrea Dumnezeu, cum am venit pe lume asa mor
Nu-i sfarsitul lumii, de exemplu, var`mea e cam...grasa, na, are vreo 100 kg la 18 ani X_ X, dar cu imbracamintea potrivita si la cat de draguta e, e mai populara decat mine in cartier
Oricum, daca incerci, multa bafta si sa speram ca la tine sa fie altfel