| aragon18 a întrebat:

Cum pot sa scap de burtica? Am incercat in urma cu 2 luni pliates, cate 30 de abdomene seara si dimineata, am incercat sa tin un regim pana acum si. NIMIC straight face doar din abdomen parca, parca mi-a mai scazut grasimea.in rest burtica tot la locul ei ramane straight face Cum as putea altfel sa o dau jos? Peste 3 luni este ziua mea si as vrea ca pana atunci sa mai dau ceva kg jos.va rog hellpp! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ana0metalhead a răspuns:

Draga mea uite ce fac eu sa scap de burtica pentru ca si eu sunt obsedata de chestia asta

http://www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f fa exercitii la fel ca aici dimineata si seara.

eu asa fac si sunt foarte multumita:*

bafta

6 răspunsuri:
| ana0metalhead a răspuns:

@ILikeToKnow bai eu sunt multumita... poti incerca si tu... 8 minute in plus nu e mare lucruwinking

| Diiana232997 a răspuns:

Nu stiu si eu incerc... dar am gasit inca solutiabig grin

| ILikeToKnow a răspuns:

Si eu incerc de mult.Si numa nu vrea sa dispara.Eu fac seara 100 de abdomene.Ma gandeam sa merg la nutritionist sa-mi recomande el o dieta.

| ILikeToKnow a răspuns:

Ana003 chiar functioneaza exercitile alea? Vreau sa incerc si eu :d Sper sa nu fiu dezamagita big grin

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Deh, nu te mai chinui atata, oricum se pun la loc, asa am patit si eustraight face, am tinut regim 1 an, pilates, alergat prin parc alea alea, am slabit dar s`a pus imediat la loc cand n`am avut grijasad
Deh, acum dupa experienta aceea, m-am resemnat cu faptul ca o sa arat asa cum vrea Dumnezeu, cum am venit pe lume asa morlaughing
Nu-i sfarsitul lumii, de exemplu, var`mea e cam...grasa, na, are vreo 100 kg la 18 ani X_ X, dar cu imbracamintea potrivita si la cat de draguta e, e mai populara decat mine in cartierlaughing

Oricum, daca incerci, multa bafta si sa speram ca la tine sa fie altfelhappy

Răspuns utilizator avertizat