anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scap de cearcane.Cremele nu-si fac efectul.Problema mea este ereditara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| i.love.me a răspuns:

Pai ar fi bine sa dormi mai mult sau sa nu plangi, sa iti pui felii de castravete pe ochi, si in mare sa nu fi obosita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cearcanele sunt de doua feluri; acumulari inestetice de apa si grasime sub forma unor pungi sub ochi sau pete colorate mai inchis decat culoarea tenului tau si pozitionate sub ochi sau in partea lor interioara, spre nas.
Cearcanele pot sa apara nu doar ca o reactie a ficatului/rinichilor ce au dereglari in functionare dar pot sa apara si datorita faptului ca iti expui ochii la lumina prea puternica sau ca nu porti ochelarrii dde vedere neceessari si atunci ochii sunt sensibili si vvizibil obositi.
Eu cred ca ceea mai buna si mai accesibila crema anti-cearcaan, indiferent de modul in care cearcanele s-au format e de la Clinique.Se fac depigmentari sppecciale in caddrul cabinetelor de cosmetica dde inalta clasa, dar ochii sunt o zona atat de sensibila incat trebuie sa socotesti de 5 ori si apoi sa te hotarasti daca merita sa "tai".
Acasa trebuie sa te ajuti cu comprese cu apa minerala, castravete, albasstrele, museetel.Toate acestea sunt calmante.
Tu spui ca asa ai mostenit treaba asta dar asta inseamna ca si tu ai o sensibilitate deosebita ca si ai tai, vezi insa in ce consta sensibilitatea aceasta(nu suporti lumina, ai problema.cu dioptriile, rinichii, etc.).
Nu te da bbatuta zicand ca nimic nu simti ca te ajuta efectiv.Stii cum poti constata asta? Ia sa nu-ti mai pui deloc vreun an de zile comprese, felii castravete, ceaiuri si vei simti diferenta.Eu,de pilda, sunt impotriva picaturilor cu medicamente care limpezesc ochii.Sunt prea agresive si dau dependenta.Tot natura e mama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dacă este ereditară, nu ai decât să te împaci cu gândul.
Comprese reci dimineața sau felii de castravete (foarte reci), se pune în mișcare circulația sangvină care ajută la irigarea zonei.
Un anticearcăn deschis/închis peste fondul de ten, în funcție de culoarea care o prezintă cearcănele.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un ceai de mustel dat de 3 ori pe zi si in max 7 zile iti trece

Tineti minte nu apelati la crema de galbenele apelat la medicamente naturale

| dulc3'maria a răspuns:

XComprese cu infuzie de musetel"pliculete",se pune doua pliculete la 200 ml apa clocotita,se acopera vasul,se lasa 15 minute,apoi se inmoaie cateva comprese sterile si se aplica pe zonele afectate"foarte bune pentru cearcane"testate de minehee heelove struck

Întrebări similare