Tratamentul acneei trebuei sa fie unul sustinut si de lunga durata. Nu exista metode miraculoase care sa te scape de acnee in 7 zile.
Nu prea exista solutia minune care face sa-ti dispara cosurile peste noapate... Am sperat si eu in asta toata adolescenta, dar...am ramas cu sperenta.
Oricum este foarte important si ce tip de ten ai, dar crema 3 in 1 de GARNIER e destul de buna si intr-o saptamana cred ca ar putea sa te ajute. Iti faci de 2-3 pe saptaamna masca cu ea pe care o tii in jur de 30-40 de min fata, si in fiecare zi o folosesti pe post de gel de curatare.
Daca ai tenul gras, ai putea sa te speli de 2-3 ori pe zi cu pasta de dinti pe fata. Ajuta foarte mult.
Si cel mai important, incearca sa nu te machiezi de loc in saptamana asta.
Bafta!
Cu miere si morcov maruntit.dai pe zona cu cosuri si tii o ora. de 2 ori pe zi si in 3-4 zile iti trece. bafta funda?
Buna Iyoana!
La varsta pubertatii unii sunt mai predispusi sa aiba cosuri,unii nu au ghinionul asta.
Multi se chinuie sa trateze cosurile,insa nu merg in profunzime. Ce anume le declanseaza?
Si toti cei ce au cosuri,cauta metode sa "distruga cosurile" fara a sti in sa de unde provin cosurile?
Si iti pot spune clar,sincer si direct! de la alimentatie.
In timpul pubertatii,mananci mai mult si de multe ori mai nesanatos!
Daca vrei sa scapi de cosuri iata ce poti face:
Stiu ca e greu,dar alegerea sta in mainile tale:
-nu mai manca gras(evita grasimile, contin trigliceride)
-nu mai manca mezeluri(contin o gramada de toxine)
-nu manca dulciuri(sau rarestele cat poti de mult si nici sucuri din comert- sunt pline de toxine, de E-uri, si de zaharuri, excesive)
-nu manca prea sarat!
-nu manca prajit!
-si carne mai rarutz(si fara grasimi) eu ti-as recomanda peste si pasare
Sa iti explic de ce.Corpul tau cunoaste modificari importante pana pe la 25 de ani(modificari hormonale) care la fiecare se manifesta diferit. Tu acum cu siguranta ai alte pofte decat la 6 ani.Mananci ce apuci(poate si fumezi)
Poate beic coca cola,cafea,poate bei si alcool!
In cateva cuvinte,la varsta asta mananci ce apuci( e varsta in care zbori)- dar suproti cosecintele!
Iata ce poti manaca fara retineri:
-fructe(cate doresti)
-legume( in supe,ciorbe,sau fierte) dara fara sa le prajesti.
-iaurturi(slabe)
-oua(fierte) nu prajite
-Bea multa apa.
Si fa si miscare.
Cosurile alea sunt toxinele acumulate in organism extirpate prin piele(unii le elimina prin urina pur si simplu, altii prin transpiratie, unii prin cosuri)
Fa intocmai cum ti-am spsu si vei avea doar de castigat.
In rest mai poti incerca Clearasil! de la farmacie sau alte creme.
Succes!
O zi buna!
Poti sa pui pasta de dinti pe cosuri peste noapte. Ajuta foarte mult, si dimineata dupa ce speli pasta jos, te dai cu spirt.
Eu am avut foarte multe puncte negre si coșuri, pe toata fata. Nas…bărbie…gat…etc
Am mers la un doctor dermatolog foarte bun si mi-a dat un tratament anti-acnee super.
Medicul mi-a dat sa îmi cumpăr tratament anti-acnee e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation
In câteva zile deja efectele se vedeau, tenul a devenit mai luminos, iar costurile si punctele negre au început sa se usuce.
Apoi treptat s-au uscat complet si am rămas cu un ten foarte curat si fără urme lăsate de coșuri.
Te sfătuiesc sa schimbi săpunul normal cu un săpun pe baza de ulei pur de arbore de ceai, pentru a controla excesul de sebum foarte bine si pentru a distruge mai eficient acnee.
Iți recomand cu ceea mai mare încredere produsele, pe mine m-au ajutat.
"Maria983" nu sunt in perioada pubertatii. Doresc o metoda mai rapida de 7 zile (o saptamana). O sa incerc metodele care le-ati scris voi si care are sa ma ajute mai mult aceea fa primii funda . Va multumesc oricum de raspunsuri :*!
E greu sa scapi repede de el...dar uite: poti sa faci timp de 3-4 zile infuzie cu ceai de musetel sau poti sa le storci, le lasi 2-3 min. dupa care dai cu un parfum de calitate pe ele.Se vor usca si vor cadea in o zii sau 2!