| Midway a întrebat:

Cum pot sa scap de cosuri si puncte negre? Cel mai bun raspuns primeste funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Annd a răspuns:

Ai nevoie de un tratament pe o perioada de timp mai indelungatawinking Chiar si eu am problema asta,din pacate. Chiar ieri mi-am cumparat gama de produse de la Clerasil,speciala pentru problemele acestea. Contine : demachiant,toner si crema. Sper sa functioneze, am auzit ca sunt bunewinking Acum depinde de tine, ce vrei sa alegi. Bafta!

| devilandreeaa a răspuns:

1) Cumpara crema http://www.farmaciastejara.ro/......-3035.html
2) Spalate pe fata
3) Aplica crema
4)spalate pe fata dupa 30 min
...si voilla!

| anazuza a răspuns:

Incearca cu clerasil, gasesti in farmacii eu il folosesc, dar trebuie inainte de clerasil sa faci o baie de aburi pentru a deshide porii.clerasil contine scrub si acel va curata punctele negre si va prevenii aparitia acestora de asemeneathumbs up
bdw:nu o sa zic "sper ca te-am ajutat" cum fac toti fiindca stiu ca acest produs va functiona o sa zic doar baftathumbs up sa citesti instructiunile app clerasilul se aplica pe fata putin umeda dar trebuie sa te speli de 2 ori inainte papa pup:*

Întrebări similare