| ionutrock a întrebat:

Cum pot sa scap de dependenta roaderi pielii din jurul unghiilor si sa fac sa arate ca si inainte? Metoda care fuctioneaza primeste funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RadioactiveUranium a răspuns:

Nu! Lasa pielita unghiei poti sa iei oua de paraziti intestinali fiindca ele stau sub unghie si lasa pielita impace si se face normala. Funda?happy

2 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Taie pielita din jurul unghiei pentru inceput. Apoi aplica un ulei special pentru asa ceva, sau o solutie pentru oprirea cresterii cuticulelor.Asa nu vei mai fi tentat sa te apuci de "treaba" pentru ca nu cred ca te va incanta gustul "minunat" al uni produs pentru unghii.

Succes!

| Almássy a răspuns:

Nu vorbesti de cuticule asa-i?laughing
mda si eu faceam asta=]]
lol sa vezi cum aratau unghiile mele...caci imi rodeam si unghiile

mnea m-am dus la salon sa-mi faca manichiura. cumva aratau mai bine si dupa ce am dat bani nu le-am mai stricat...dar dupa ce s-a dus si oja si tot iarasi imi venea sa le rod.
si am luat o oja portocalie cumva, cu un gust incredibil de mortaciune proaspat dezgropata inmuiata in reziduri si m-am dat cu eabig grin si cand am incercat sa rod unghiile clar n-am mai vrut sa o faclaughing