| Skumpkatine a întrebat:

Cum pot sa scap de fobia de inghitit pastile? Pur si simplu imi este greu sa inghit pastilele chiar daca unele sunt mici! Sau ce pot sa fac ca sa le dau pe gat fara griji, mereu cand trebuie sa inghit devin agitata nu pot sa o inghit din prima! Mentionez ca acum iau Tagremin care este mare.Cum pot sa fac sa il inghit usor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pedro121 a răspuns:

Rupi pastiluta sau o sfarami si dai pana la fund cu apa.cea sfaramata o pui direct in apa si bei

6 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Fobiea este frica tie tie frica >?>... zdtobestele si iale asa ca si copii si batranii

| CoraPersefone a răspuns:

Sfarame pastila cu ceva, cu o lingura de ex, si apoi pune-o intr-un pahar apa, dupa ce ai sfaramat-o bine si arata ca pulberea. Si bea apa din pahar cu pastila dizolvata! Asa, pastila isi face mai repede efectul!

| 0rlando a răspuns:

Poți pisa pastilele și le poți dizolva in apă.

| Lucky9441 a răspuns:

Pune-l in spate pe limba. daca pastila este ovala o pui vertical pe limba. si bei cu mult lichid happy inghite fara frica rolling on the floor fa ca mine '' castrigi in 5 secunde daca inghiti pastila '' rolling on the floor

| SweetCandies a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu.....mai demult inghiteam pastile foarte usor dar odata m-am inecat cu o pastila si de atunci inghititul pastilelor este un chin.....eu de exemplu le pisez si le pun si cu dulceata chiar daca n-are deloc gust bun n-am ce sa fac.

| Skumpkatine explică:

Tagreminul se poate dizolva, sfarama?