anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scap de mancarimea pe care o simt pe pielea din cap? N-am paduchi sau purici, dar ma mananaca intr-una!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Mergi la un dermatolog!

7 răspunsuri:
| AlinaBulina a răspuns:

Daca ai matreata abundenta sau cojite, e posibil ca din cauza asta sa te manance capul. Sau daca folosesti produse pentru par (fixativ, gel, spuma etc.) in exces.
In orice caz, e bine sa te vada un dermatolog, ca sa-ti prescrie un sampon potrivit. Daca te mananca pielea capului atat de rau, s-ar putea sa fie o problema mai grava.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate fi si pe sistem nervos si nu prea ai ce face in cazul asta decat sa te relaxezi mai mult happy

| alexany a răspuns:

Si mie mi sa mai intamplat...este si din cauza samponului sau a balsamului p care il folosesti.intreaba un dermatolog ce tip de sampon poti folosi! nu e de joaca iti poate cadea si parul!

| mercedes a răspuns:

Incearca cu sampon NIZORAL daca nu iti trece si asa du-te la un dermatolog.Eu am avut mincarimi si ma minca capul pina am facut rana in cap si m-am spalat cu Nizoral si mi-a trecut dupa citeva luni, dar la mine era problema de la coafor pentru ca nu erau sterilizate bine ustensilele si eu banuiesc ca am luat mincarimea de acolo.Acum am mai bine de 6 luni de cind nu mai merg la coafor si nu mai am probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spalatul frecvent sau folosirea unei cantitati mari de sampon pot cauza aceste probleme, o masca de par facuta in casa din galbenus de oua -pentru calmarea pielii iritate si hranirea firului de par, ulei de ricin si vtamine (B-uri) fiole este buna.

| alerim1001 a răspuns:

Sunt disperata, am luat paduchi si imi vine sa mor am si parul lung, am incercat cu un sampon dar nu a fost bun, aveti vreo idee va rog?

| AlinaMaricescu a răspuns:

Stiu prin ce treci, am avut si eu aceiasi senzatie de mancarime.

Iti recomand sa cauti un sampon natural pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

E incredibil de bun samponul, iti zic din propria experienta.

Daca mancarimea continua, pune si cateva picaturi de ulei 100% pur din arbore de ceai in sampon sau direct in palma peste sampon pentru un efect mai puternic.
Efectele o sa le vezi foarte repede, si sigur o sa te indragostesti de sampon asa cum am facut si eu.

Întrebări similare