| stefanutzstefan a întrebat:

Cum pot sa scap de pistrui adica am auzit ceva sa ma dau cu lamaile pe fata adica nu stiu explicati-mi ati incercat v-a trecut

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Da, am incercat eu.Nu dispar, dar oricum nu se vad asa accentuati.Stoarce pe un buretel(disc din acela pentru fata) putina lamaie si aplica pe fata dimineata si seara.
Sau:
Tratament naturist cu CASTRAVETE :
a) suc obtinut din trei-patru castraveti; se intinde pe fata de trei ori pe zi;

b) felii subtiri de castravete sau castrevete dat pe razatoare mica; se aplica pe fata in locurile unde exista pistrui si pete. Le diminueaza intensitatea.
CEAPA :
suc, obtinut din doua-trei cepe mai mari amestecat in parti egale cu ulei de masline sau porumb. Se aplica de cateva ori pe zi, timp de o saptamana. Combate pistruii.
Tratament naturist cu MORCOV :
a) masca din radacina rasa aplicata pe ten unde exista pete de senescenta;

b) lotionari pe zonele unde sunt pete de senescenta cu suc obtinut din radacina
Uita-te pe site-ul asta:
http://www.gradina-online.ro/......A3428.html

| Skm a răspuns:

Nu ştiam de lămâie, însă poţi scăpa de pistrui cu ajutorul laptelui şi a castravetelui...