| Adita65 a întrebat:

Cum pot sa scap de puricii care-mi necajesc pisica? Mentionez ca are 14 ani si de 2 luni o tratez de insufiucienta renala fiind operata de piometru. Nu am spalat-o de cand este operata si nici anterior nu este prietena cu apa, astfel ca baie facea doar o data pe an deoarece sta doar in apartament si nu intra in contact cu alte animale. Cred ca puricii i-am adus acasa la ultima perfuzie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eclectica a răspuns:

Intreaba medicul, dar in principiu sunt solutiile acelea de pus pe ceafa care au efect foarte bun. Dar intreaba, sa nu cumva sa-i dauneze. Si n-o lasa sa se chinuie, ca stresul o imbolnaveste! Succes!

| Lolipoph2 a răspuns:

Eu zic să o speli! Măcar acum. o să se simtă bine. Si să îi cumperi zgardă anti purici sau picătura de aia de i se pune după ceafă.