| Rebeca_6038 a întrebat:

Cum pot sa scap de semnele de pe fata ramase in urma cosurilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Alistair a răspuns:

Poti folosi crema de galbenele, poti folosi Efaclar Duo, mananca alimente bogate in Vitamina A, Vitamina E, Vitamine din complexul B, fier, potasiu, zinc.

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Buna! Daca te referi la roseata ramasa in urma lor am citit pe un site de frumusete ca poti pune un cub de gheata intr-un tifon si sa il presezi usor timp de 5-10 min si vei vedea cum se diminueaza inflamatia. Sper ca ti-am fost de foloswinking. fundita?big grin

| lavynya1 a răspuns:

Cel mai bun remediu este Aloe vera. Poti consulta si google-ul sa te convingi. Daca ai o planta de aloe vera in casa este perfect. Daca nu incearca sa vorbesti cu cei care au sa iti dea un pui sa il plantezi la tine in balcon.Cam oricine are in casa aceasta planta.Frunzele ei sunt miraculoase.Adica ce este inauntru.Acea seva.Iti recomand si eu am avut aceeasi problema ca tine si folosesc aloe vera in fiecare seara dupa baie deoarece atunci porii sunt deschisi si se vindeca mai repede. Sper sa primesc fundita si sper ca te-am ajutat

| aиdяaaa●• a răspuns:

Foloseste crema de galbenele. Ti le va micsora ca singure nu disparstraight face

| Zamfir_2974 a răspuns:

Satidai fata in gled

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nevoie sa folosesti nimic, vor trece de la sine in cateva luni(aproximativ 5).