| MarianaNiculescu a întrebat:

Cum pot sa scap de stres? Astazi nu ma simt prea bine si imi bate inima foarte tare..Am nevoie urgent. Dar nu vreau idei gen: Ascult a muzica.
Am nevoie urgent, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti asa mult la cauza care-ti provoaca stres, daca e un examen sa mai repeti materia inca o data, eventual cu muzica destinata studiului in surdina, iar apoi sa faci niste activitati care-ti provoaca placere si te relaxeaza. In niciun caz nu te apuca in ultimele ore sa reiei tot, mai ales daca e mult, fiindca doar o sa ai impresia ca uiti totul. Bazeaza-te pe ce ai reusit sa inveti pana atunci.

5 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ia un Extraveral.

| untu a răspuns (pentru Kaℓi):

Nu! Nu se poate sa recomanzi medicamentele de dupa ureche, ci dupa consultul si sfatul medicului!

| untu a răspuns (pentru Kaℓi):

Te sfatuiesc sa iei de la farmacie, medicamentul LINISTRES, sa bei o cana de ceai cald de tei cu lamaie pentru a putea sa te relaxezi cu calm si vei putea dormi foarte bine si sa mananci si o tableta de ciocolata amaruie KANDIA 55% sau 75%! dimineata cand te scoli, deschizi fereastra si sa inspiri incet si apoi expiri incet aerul, faceti un asemenea exercitii timp de 5-10 minute!

| Kaℓi a răspuns (pentru untu):

Extraveralul nu e mai medicament decat Linistresul. E extract de valeriana, de aia se si vinde la liber in farmacii, fara reteta. Relax.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un alt sfat este sa mergi la farmacie.