Baga un cap de ac putin mai departe de locul unde ia ramas intepenit si intoarcel in jos!
Nu-l mai poti scoate, dar nu are nimic. In timp dermul i-l va elimina.Fii fara grija. Ar fi bina sa-i dai cu Frontline mai ales primavara si toamna.
Buna cookie
poti sa incerci cu o penseta (dar sa tina cineva pisicuta )
si ca sa nu mai ti se intample asta poti sa cumperi prafuri de la farmacia veterinara, curea pentru purici si poti sa dai pe capusa cu ulei/untura si o sa pice mai usor
Uuuu pai eu anul trecut am fost in padure si mi-a intrat o capusa in burta si a ramas capul inauntru si am scos-o cu o penseta sper sa reusesti sa o scoti. succes!
Stai linistita ca nu se va intampla nimic.O sa fie bine.Nu e nevoie sa il scoti.Ai grija de pisicuta ta!
Daca i'ai sco corpul si capul a ramas...degeaba,e tot aia... capusa poate omora
dai cu putin crema,ca sa amorteasca. iei o penseta si incet, scoti capul. ai grija sa nu ramana nimic. succes. incearca sa scoti cat mai repede capul, deoarece capusele sunt foarte toxice.
Pai eu nu ma pricep la animale.nu am animale si nah.dar stiu cum trebuie procedat:trebuie sa faci exact ca si atunci cand iti spargi un cos apesi putin cu degetele pe langa capul capusei si cu o penseta il prinzi dupa ce a iesit putin! Succes si sanatate pisicii
Tii un tampon cu alcol benzina sau gaz, in locul unde are capusa si ea isi va desprinde automat clestii si va cadea funda
AndreeaRoata09 întreabă:
Susanu_Ion_Cristian_1979 întreabă: