| Dumyqueen1237 a întrebat:

Cum pot sa slăbesc din nou? aveam 55 kg și ultimul timp am mâncat foarte mult, iar acum am 60 și nu reușesc sa slăbesc iar, ce sa fac? vreau neaparat săptămâna asta ????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Tu chiar de Craciun ti-ai gasit momentul sa vrei sa slabesti? Perioada in care toti pun kg pe ei?
Mananca mai putin si vei slabi.

| aizen0567 a răspuns:

Sunt 5 kilograme prietenaș astea dispar pe nevăzute,cred că faci mișto dacă nu, e clar că ai mai mult în greutate și nu vrei să spui nu e nicio problemă boss, exerciții zilnice și dietă strictă ar trebui să fie de ajutor, nu este de recomandat să te supraestimezi și să te obosești încercând să slăbești atât de repede că nu-și are rostu, nici pastile nici băuturi ia-o ușor, cu răbdare și vei slăbii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jogging.