anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa slabesc la fata?hee hee am facut obrajorisad laughingbig grincrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca ai fata rotunda, mereu ti se va parea ca ai obrajori, de aceea cauta sa-ti faci coafuri care sa acopere partile laterale ale fetei, dar nu cu breton, care iti vor face fata si mai mica... Daca ai doar obrajori si nu colacei, stai linistita si nu te complica cu cine stie ce cura de slabit. Ce poate fi mai frumos decat o fata rotunjoara a unei adolescente!

9 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

De ce sa slabesti la fata? obrajorii te fac mai draguta, dulcica, etc. eu sunt de parere ca fetele mai "bucalate" sunt mai simpatice big grin

| DraIneR a răspuns:

Daca tu vrei sa slabesti... Exista exercitii speciale big grin Incearca sa spui literele O, A, X, I, U ...Stiu ca pare ciudat laughing Insa functioneaza big grin

| DraIneR a răspuns:

Exista exercitii speciale laughing Incearca sa iti incordezi muschii fetei prin vorbire big grin Rosteste literele a, x, o, i, u Nu uita. Decat sa te incrunti atunci cand cineva te supara si sa folosesti 52 de muschi mai bine folosesti doar 2 si ii dai o palma laughing

| OnWeed a răspuns:

Eu sunt de aceeasi parere cu @hamsterx thinking

| jump a răspuns:

Razibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pfflaughing nu va imaginati cat rad zi de zirolling on the floor)))

| BRG a răspuns:

Bea seara înainte de culcare o cană cu ceai de purativ fierbinte, ăla topește toată grăsimea, și te și detoxifiază, succese.

| publicname a răspuns:

Bai de aburi pentru ten + gimnastica faciala timp de 6 luni

| SadRomance a răspuns:

Incearca sa faci sport, alearga mult! sau daca poti, du-te la sala:*