| superpissy40 a întrebat:

Cum pot sa slabesc la picioare si la burta fara sa fac miscare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deeDEE1269 a răspuns:

Fa abdomene scade burta dar nu cate 10-20 cat mai multe iti zic din propria experienta si nu ai cum sa slabesti fara miscare retele din ziua de azi is doar basme oh go on

9 răspunsuri:
| deliamaria13 a răspuns:

Nu cred ca se poate fara sport...

| TreiSurori a răspuns:

Nu ai cum. Acolo e grasime, grasimea se topeste prin miscare, efort mult.

Degeaba tii dieta sa slabesti, slabesti din greutate nu din masa.
Poti sa ai 40 de kg si tot sa ai burta.
Fa niste abdomene de cateva ori pe zi si niste exercitii pentru picioare.

| savuandreeasilvia a răspuns:

Bea cat mai multa apa si stoarce si cateva picaturi de lamaie. de asemenea, mananca gref sau alte fructe acre

| AnaAntal a răspuns:

Nu stiu. poti sa tii regim sau sa faci sport. macar 30 de min in fiecare zi.big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinhappy

| cacababa a răspuns:

Nu poti daca nu vrei sa faci miscare va trebui sa faci vreo 5 abdomene 5 flotari 10 biciclete si du-te in iore si fa la aparatele alea...

suntserios
| suntserios a răspuns:

In niciun caz cu pastile minune, doar prin sport.

| DomnulX a răspuns:

Iei un cutit si incepi sa tai acolo unde vrei sa slabesti.

| nomoretears1111 a răspuns:

Nu ai cum, fara miscare. Banuiala mea este ca te vei ingrasa si mai tare, pentru ca pari lenesa si comoda. Fara suparare... laughing)

| Snook3R a răspuns:

Mananca 3 cartofi copti pe zi si vei slabi 5 kg in 7 zile.