| Elenutzaelena a întrebat:

Cum pot sa slabesc rapid 5 kilograme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Dieta (fara grasimi, dulciuri, patiserie, fast food, prajeli, sucuri, alcool, sosuri) multa apa, sport (orice de la mers pe jos, inot, sarit coarda la sala) si odihna suficienta. Nu sari peste micul dejun si ia macar 3 mese pe zi.

| minrest a răspuns:

Daca slabesti cinci kilograme rapid, in situatia ta, te nenorocesti, faci niste carente care te vor chinui toata viata. Nu stiu daca ar fi bine sa slabesti in timp, nu stiu daca ai greutate in plus, eu nu prea cred ca ai. M-am uitat la toate intrebarile tale, esti un copil care incearca sa isi impuna preocupari ale adultilor. Iti faci singura cel mai mare rau, sa stii ca nu esti obligata sa iti faci asta. Buna ziua.

| վፀiፀፀ a răspuns:

30 de minute de sport pe zi și renunță la mâncărurile grase, făinoase, dulciuri. Mănâncă multe proteine (carne slabă pe grătar, fiartă, la cuptor) nu mai mult de 3 mese principale și 2 gustări (formate din fructe bineînțeles) și, în 2 săptămâni, cel puțin, poți scăpa de cele 5 kilograme. Nu e garantat că în 2 săptămâni dar nu este metodă mai sănătoasă de a scăpa de 5 kilograme mai rapid de atât.

Succes!

| ZuzulinaZoe1993 a răspuns:

Sport, vitamine și proteine *din mâncare*