| UtilizatorNeidentificat30 a întrebat:

Cum pot sa slabesc usor? Am 1.50 si 56 de kg, si de un an ma strofoc cu diete, sport nu prea pot face din cauza ca sunt anemica si ametesc la efort, pastile nu vreau sa iau, stiti vreo dieta ca macar 1 kg sa dau jos pe saptamana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai greutate normala pentru inaltimea ta daca chiar ai 19 ani, si daca ai anemie sau orice problema vb cu doctorul de familie si fa-ti analize, vezi ce nevoie are corpul tau nu slabi de dragul slabitului sau cine stie ce presiuni. bafta

| UtilizatorNeidentificat30 explică (pentru anonim_4396):

Am eu greutatea normala dar am burta si ca un fel de gușă sa zic, de la spate arat ca un barbat nu mai am forme deloc si am si ditamai bulanele iar fundu pare mic, toata lumea rade de mine si sunt hotarata sa slabesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum sa fie normala? Ar trebui sa aiba 40 de kg. Are 16 kg in plus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dietele nu sunt bune de nimic. Cu un stil de viata sedentar nu o sa slabesti in veci.