Si mama mea are o problema cu rinichi si un doctor ia recomandat in timp ce are dureri sa faca o baie fierbinte amelioreaza durerea, dar sti cel mai bine ar fi sa mergi la medic nu e de gluma parerea mea
Cu ceai de matase de porumb dar e nasol la gust sau cu ceai de codite de cirese (e mult mai gustos)
No-Spa.
"Indicatii:
No-Spa 40 mg comprimate este un medicament antispastic.
Acest medicament se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al spasmului musculaturii netede:
- asociat bolilor cailor biliare - litiaza biliara, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita
- asociat bolilor tractului urinar - litiaza renala, litiaza ureterala, pielita, cistita si in spasmul sfincterelor vezicii urinare"
Totusi, ar fi bine sa mergi la medic.
Eu de obicei imi pun o sticla cu apa fierbinte la spate si durerea se amelioreaza.
Cel mai bine mergi la medic, el iti poate pune un diagnostic corect dupa o ecografie si o proba de urina. Mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere, iar cu ea mergi la doctor.
Cu Ceai Fares Pentru Fiere Si Rinichi Cel mai bun ...si tatal meu a avut o problema cu rinichi si i-a dat ceai FARES Pentru fiere si rinichi dar nu pliculet... plante
oanabaloana întreabă: