Cel mai usor este sa folosesti ulei de ricin: sa umezesti degetul aratator cu o picatura si sa masezi in sensul invers acelor de ceasornic de 36 in jurul negului de 2 ori pe zi. Desi probabil ca iti inchipui ca este o gluma, remediul lucreaza, e regula, in mai putin de o saptamana.
Poti merge la medic sau poti astepta sa apara rostopasca sa ii ungi cu suc de la ea(de mai multe ori pana dispar).
Cel mai bun procedeu este la medic sa il cauterizeze.La acest link sunt cateva sfaturi si metode de a trata negii http://www.myexpert.ro/intrebare/negi-18.html
Te poti duce la farmacie si sa ceri ceva pentru negi sau poti astepta pana la primavara si sa te dai cu rostopasca (cu lichidul acela galben-e f bun pentru negi)
Bitter Suedez am folosit eu cand am avut problemele astea! Sau, altceva naturist:pisezi 2-3 catei de ustoroi si inainte sa te bagi in pat, iti dai pe neg si infasori cu pansament(sper sa te descurci si cu mirosul)!
Du-te la o farmacie si cumpara tinctura de iod...acasa, pune-ti pe un leocoplst tinctura (picura pe el) si pune-l pe deget, in maxim o saptamana scapi de negul respectiv