| 4evergentleman a întrebat:

Cum pot scăpa de ametetile cauzate de anxietate? Sunt destul de puternice și vad că le am de mult timp,par să nu mai mă lase,îmi afectează serios calitatea vieții!
O fi și că am pierdut multi bani la păcănele și am rămas afectat psihic? Uneori le aveam că întrerupeam tratamentul anxiolitic și antidepresiv,acum habar nu am de la ce le am, dar păcănele mi-au dat viața peste cap! Ogramada de bani am pierdut și am stat nemancat chiar și o luna de zile odată!
Cum pot scăpa de amețeală asta cronica ce o genereaza? Voi care aveți anxietate o simțiți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mergi la un consult și niște analize. Poti sa ai lipsa de fier, calciu, magneziu sau chiar anemie.

Amețeală mai apare și pe baza de stres într-adevăr, dar nu e continua.La fel și la anxietate, te ia când ai criza de anxietate dar nu te tine asa mult și nu te ia asa des.

| IonelaIasmina a răspuns:

Nu mai juca la păcanele, simplu.
Ia calciu ca să mai reduci anxietatea...

| 4evergentleman explică (pentru IonelaIasmina):

Mersi happy i-au xanax,altfel era grav la ce anxietate serioasa am,,nu cred că puteam să ies din casa afara,am incercat ogramada de tratamente, timp pierdut și mulți bani irosiți că e la fel ca in prima zi cu mici diferențe spre bine. Am zis și eu asta, chiar m-am jurat de n ori și tot m-am dus, dar o sa pun stop definitiv că o să ajung la suicid, aducă am pierdut foarte multi bani zilele astea.

| IonelaIasmina a răspuns (pentru 4evergentleman):

Asa vezi!
Lasa te de ele!
happy

| thankunext a răspuns:

Erai mort de mult daca nu mancai o luna

| 4evergentleman explică (pentru thankunext):

Am mâncat cate un măr, doua, o porție mica de cartofi prăjiți, dar erau într-o cantitate infima pe lângă ce mâncăm eu, adica eu mâncăm enorm cat 4-5 oameni la un loc, dar au fost și multe zile când nu am mâncat nimic doar apa am băut.