| Lubeniță38900 a întrebat:

Cum pot scăpa de anxietate, neîncrederea în mine? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| simplaexistenta a răspuns:

Pentru a avea Mai multa incredere in tine, sa stii ca sportul, activitatile fizice, feedbackul pozitiv, acordarea permisiunii de a gresi uneori (cu totii suntem oameni) si postura dreapta chiar ajuta. Cat despre anxietatea, nu recomand pastile sau tratamente medicamentoase. Ia-o usor, mergi la psiholog si iesi la aer curat!
Sănătate multa!

8 răspunsuri:
| Invictusman2025 a răspuns:

Cu un psiholog poți scăpa, faci ședințe de psihoterapie cognitiv comportamentala. Daca e grav iei tratament, dar tratamentul ăla cam da adicție, scapi greu de dependenta. Daca e cronica anxietatea foarte greu mai scapi, o sa trăiești toată viața cu așa ceva cu suișuri și coborâșuri.
Poți lua magneziu bisglicinat și vitamina D3, complex de vitamina B daca vrei sa încerci ceva natural.

| LisaJulie a răspuns:

Un terapeut bun te poate ajuta cu încrederea în sine și mai mult ieșit afara și încercat activități noi

| AgnosticCrusader a răspuns:

Incearca sa practici terapia prin expunere, adica te ajuta sa te obisnuiesti cu situatiile care iti provoaca anxietatea

| adam7 a răspuns:

Și eu mă
Confrunt cu ea, am momente pozitive și momente în care totul e negru, alternează mereu.
Dar când mă analizez mai bine constat ca sunt supărat fără motiv, văd doar partea rea în loc să văd părțile frumoase de care trebuie să mă bucur și să mulțumesc ca sunt bine!
La fel să faci și tu.
Apoi sport, hobby care îți plac, conversații cu lume nouă sau cu prietenii, ieșiri etc. te scoți cu forța în medii pozitive până când anxietatea devine în sentiment asumat și acceptat și vei începe să o iei în glumă și să o dai rapid la o parte!
Succes!

| Giulia911 a răspuns:

Fa ce îți stă în putință sa nu ajungi pe tratamente la psihiatrie. Doamne ferește de xanax! Și de ce nu ai încredere în tine? Ce te nemulțumește?

| TimberWolf a răspuns:

Schimbi stilul de viata si alimentatia, dormi mai mult, schimbi anturajul, mediteaza, fa sport, plimbari in aer liber, comunica mai mult cu oamenii.

| Violleta2022 a răspuns:

Cu multa vointa, sa -ti impui sa iesi din casa, sa ai contact cu oamenii, sa deschizi gura si sa vorbesti, samd.

| Cipi1212 a răspuns:

Să gândești pozitiv.

Întrebări similare