Incepe sa folosesti si o lotiune tonica(toner)in fiecare zi, dupa ce te speli pe fata, iar apoi aplica o crema antirid.(asta va ajuta si cu cosurile de pe frunte si cu cearcanele).Si nu uita sa bei destula apa in timpul zilei si sa dormi 7-8 ore in fiecare noapte!
Pai ca sa scapi de cearcane ti-as recomanda sa dormi mai mult si despre cosuri intreaba la farmacie ce ti-ar recomanda sau du-te la un doctor dermatolog si iti va spune el ce poti face.
Http://www.garbo.ro/......rcane.html
http://www.youtube.com/watch?v=2Kiqo05zvwk
Bafta! >:D
Cu cosurile sunt de asemenea foarte multe creme pe care le poti folosi gen Bioderm sau chiar nivea pentru cosuri sunt mai multe eu folosesc bioderma. Si cu cearcanele nu prea ai ce face incearca sa dormi mai mult si sa te relaxezi
Ai putea sa scapi de cearcane dormind si pana atunci da.te cu anticearcan pana vezi ca iti trece
Cat de pe cosuri, poti sa te dai pe fata cu ceai de tei sau sa folosesti Mibazon
Incearca sa dormi mai mult...eu stiu ca e vacanda dar torusi dormi mai mult si cu timpul o sa-ti treaca
de cosuri poti scapa spalandute pe fata zilnic nu de ani in pasti cu sapun nu doar cu apa ca asa nu functioneaza
sa nu folosesti multe solutii pentru ten ca mai rau o sa-ti faca
sper ca te'am ajutat
FUNDA?
Helăău!
1. Si eu am cearcane. Se pot datora din 2 lucruri, si anume :
a. Nu faci somnul de odihna. [ intre 22. oo - oo.oo ]
b. Pot fii generice. Poate si mama ta are si o mostenesti
2. Cosurile
Incearca un gel anti-acneic de la farmacie sau un Quick-pen de la Bio-Nike
Eu din asta folosesc
Sper ca te-am ajutat :*!
Ai incercat vreo data sa dormi mai mult (pentru cearcane)
si ai incercat cosmeticele (pentru cosuri)
daca nai incercat... incearcale