| clara456 a întrebat:

Cum pot scapa de celulita? Am doar 13 ani si am celulita pe picioare in fata si in spate si pe fund. (scuze categoria, chiar am nevoie de un raspuns)Si este normal ca la 13 ani sa am celulita? Nici o colega de a mea nu are...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| HaHaGirl a răspuns:

Se numeste NU MAI MANCA CA SPARTA! Dc mananci o sa mananci toata viata gandeste-te ca nu mananci acu vei manca peste cateva zile in fine 1.nu manca niciodata tot din farfurie mananca numai un sfert din cat ai in farfurie 2.mananca doar cand iti e foame 3.bea MULLLLTA APA 4.renunta la paste fast food dulciuri paine 5 fa mult sport 6.imbraca-te in haine cat ma mulate sa te vezi cum arati 7. urmeaza o dieta consistenta sanatoasa si de durata 8.schimba-ti stilul de viata si daca urmezi astea vei avea un corp de minune eu am 20 sunt model si am 42 de kg insa am un stil de viata sanatos mananc foarte rar beau apa muuulta si fac sport muult sport sunt dependenta de sala nu pot fara ..si inca ceva atunci cand vrei sa mananci gandeste-te dc vrei sa slabesti gandeste-te la toate lucrurile de care vei beneficia dupa. ..si nu uita FRUMUSETEA VINE DIN INTERIOR, fi tu insati

| morena90 a răspuns (pentru HaHaGirl):

Bravo mi-a placut.

| HaHaGirl a răspuns (pentru morena90):

Multumesc,recomand acest stil tuturor celor care vot sa slabeasca o dieta sanatoasa de durata este echivalenta cu un corp sanatos de durata, o silueta impecabila si o viata lunga :*

| morena90 a răspuns (pentru HaHaGirl):

Si eu sunt in lupta cu dietele sport dar nu ma prea pricep :d

| HaHaGirl a răspuns (pentru morena90):

Inainte de a incepe o dieta cu mult sport este extrem de important sa-ti faci niste analize,pentru a vedea cat poate duce corpul tau,si daca vei urma sfaturile mele vei slabi foarte repede, nimeni nu zice sa mananci, insa mananca limitat, atunci cand mananci ceva nu te simti vinovata stiind ca trebuie sa slabesti dar acel lucru nu te lasa, pentru ca ''ESTE FOARTE BUN''!?

| JohnnyHelpsYou a răspuns:

Uite, acuma se produc schimbari in corpul tau, nu trebuie sa iti faci prea multe griji, dar ca sa nu mai ai celulita trebuie sa faci : 1 apuca-te de un sport 2 nu mai manca prostii in oras 3 nu manca prea mult 4 mananca sanatos!

| Mikysor17 a răspuns:

Deci fii atenta: In primul rand felicitari ca te-ai trezsit la timp si nu peste cativa cand deja ar fi prea tarziu... esti mica poti remedia asat mai suor de cat peste cativa ani asa ca nu o lasa sa avanseze. nu mai manca asa multe dulciuri, cand ai pofta de ceva dulce mananca fructe, sau ceva cu foarte putin zahar de exemplu ciocolata neagra cu 80% cacao dar nu face execes nici din asta odata de douo ori pe saptamana ai voie un mic rasfat. incearca sa ai un meniu echilibrat nu cum fac unele de mananca toata ziua un iaurt ca sa arate bine si in final sfarsesc fara nicio forma big grin Deci in mare incearca sa elimini prajelile,dulciurile, mezelurile, produsele de panificatie. incearca sa faci mult sport fa sportu la scoala sau ia-ti o prietena du-te la sala, sau daca ai posibilitati ia-ti o bicicleat sau banda de alergat si faci acasa singuricawinking Profita de role, bicicleta pe afara mersul pe jos cat mai mult (mersul pe jos face picioru frumos) Ai de ales daca pe la vreo 20 de ani vrei sa arati naspa sa nu se uite nimeni la tine, sau sa poti sa ai orce barbat vrei la picioare.winking Ai grija de tine iti doresc sa arati splendid :*

| Strontiu a răspuns:

Eu cred ca celulita apare din cauza coeficientului crescut de grasime corporala (bodyfat %). Cred ca singurul mod sa scapi de ea e sa slabesti, sa inlocuiesti grasimea cu masa musculara.