| nuconteazama a întrebat:

Cum pot scapa de cosuri? am auzit de o metoda cu lamaie puteti sa-mi dati mai multe detalii despre aceasta metoda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KiDdUtZa a răspuns:

Eu am avut aceeasi problema pana m-am dus la cel mai bun dermatolog din Romania si mi-a recomandat 2 creme,si in putin timp mi-au trecu, cremele se numesc izotrexin si brevoxil... daca vrei mai multe detalii add beautiful_song31, bye! sper ca te-am ajutat:d

3 răspunsuri:
| andreeeeea a răspuns:

Zinerit. e antibiotic.si dac te ai bine cu medicul de familie ti`l poate chiar prescrie pe gratis.si nu mai dai 35 de lei sau 40 cat o fi:* si are efect multi il folosesc

| nuconteazama explică:

am auzit la unii ca cica se storc cosurile si dupa aia se da cu lamaie? este adevarat? sau nu trebuie stoarse?

| Alinnnnnna a răspuns:

Foloseste lamaia,sau tenctura de galbenele,, e o solutie care usuca cosurile,, si trec mai repedeee