| vortex18 a întrebat:

Cum pot scapa de cosuri? cine ma poate ajuta? ma supara problema asta de multisor timp

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Mergand la un dermatolog, care iti va recomanda tratamentul adecvat, in urma unor analize medicale.

| criisz a răspuns:

Sunt diferite etape care depind de tipul tenului si de organismul tau. Eu, de exemplu, dupa ce am incercat toate minunile, si am zis ca n-am ce sa le fac.am ajuns intamplator sa folosesc banala crema cu galbenele si propolis de la plafar. In doua-trei luni mi-a curatat fata, in prezent mai am niste pete, dar am fost multumita. Ai grija de tenul tau zilnic, curata-l cu o lotiune tonica (sa-ti inchida si porii in prealabil), fa si o exfoliere o data de doua ori pe saptamana. Cand ai ceva bani mergi si la cosmetica pentru o curatare. In timp se va rezolva, iti trebuie multa rabdare