| Michaela89 a întrebat:

Cum pot scapa de cosuri? Daca se poate fara lotiuni cumparate de la magazine ca am incercat, dar sunt doar niste porcarii.Si de ce imi tot apar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună alinutza!
1. Ai putea încerca să te speli pe faţă cu oţet sau cu zeamă de lămâie.
2. Ai putea să pui puţină pastă de dinţi pe coşuri, însă numai pe cele mai deranjante(Nu pune pe toată faţa). În câteva zile va începe să se micşoreze coşul.
3. Citeşte aici ( http://www.sanatateatv.ro/......-aparitie/ ) despre cauzele apariţiei coşurilor.

10 răspunsuri:
| HubbaBubbaGirl a răspuns:

Du`te la dermatolog. E cea mai buna solutie. Trust Me. love struck

| andreeadragutza22 a răspuns:

Pai sa te speli dimineata la amiza si seara pe fata thinking sau sa te dai cu ceai de musetel eu asa am facut pe urma m-am dat cu lamaie si am lasat aa pana dimineata si nu mai am cosuri cel mai bine e sa te speli ma ides pe fata... asa patesc si eu. sper ca te-am ajutat daca vrei da-mi fundita

| iulia_9095 a răspuns:

Curata-ti bine fata si incerca seara,pana sa te culci,sa-ti dai cu zeama de lamaie sau pasta de dinti pe cosuri,asta le va usca,dar sa nu faci asta daca ai tenul sensibil,dupa aceea s-ar putea sa simti ca iti are fata si sa-ti ramana arsuri, altecava nu stiu, mult succes!

| Cicorel a răspuns:

Poate sa fie de la metabolism, incearca sa mananci cat mai sanatos, deoarece si alimentatie are un impact major asupra sanatatii, in cazul tau, a fetei. Totusi iti recomand sa dai o vizita pe la dermatolog si iti va spune cu exactitate ce trebuie sa faci

| Ryuk751 a răspuns:

Incearca mierea de albine cu scortisoara sau sa te speli in fiecare zi de mai multe ori cu sapun lichid pe fata.

| EllaEllii a răspuns:

O prietena foloseste Mibazon se cumpara de la farmacia veterinara dar te asigur ca te vei scapa de cosuri si eu am incercat mai de mult aveam pe brate si in aproximativ 2 saptamani au disparut.

| Iulian_6925 a răspuns:

Secretia in exces de sebum

| Filip23 a răspuns:

Cred ca e un stress generat de hormoni. Alcoolul iodat nu se recomanda in zona fruntii, tamplelor- patrunde spre neuroni. Incearca biter romanesc sau biter suedez. tamponezi o data, de doua ori pe zi. Mai cauta si pe google, dar nu cred sa fie ceva mai bun, lotiunile cosmetice sunt "comerciale", au doar scopul de a aduce bani. Din pacate dermatologii sau cam "cuplat" la sistem si recomanda la greu. Daca nu merge, va trebui sa cauti un dermatolog bun. Antibiotice pentru piele- oxacilina, doar in ultima instanta, in cazul in care ar fi o bacterie.

| Iulian_6925 a răspuns:

Suntem intr-adevar tentati sa dam cosurilor prea multa atentie si sa credem ca ele ne distrug imaginea. Ignora cosurile si nu uita cine esti tu cu adevarat.

Cosurile sunt niste bubitze ale pielii, nu ale personalitatii noastre. Nu ne pierdem nici farmecul, nici inteligenta, nici umorul cand apar ele. Oricum, cine te ocoleste pentru ca ai cosuri, nu te cunoaste si nu te merita cu adevarat.