| Romania2014 a întrebat:

Cum pot scapa de cosuri, repede si fara durere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1DPinkpOint a răspuns:

Cu masti de fata...sunt tone de retete pe net.dar una buna ar fi cu miere si scortisoara ..chiar merge! ..nu mai stiu reteta exact, dar poti sa o cauti, sigur o gasesti! singura parte mai nasoala e ca trebuie pusa noaptea..si sa ramai cu ea pe fata pana dimineata.dar in rest e ok! baftawinking

9 răspunsuri:
| Adix a răspuns:

Cu zynerit

| 1DPinkpOint a răspuns (pentru 1DPinkpOint):

Scuze pentru faza cu "retete"..habar n`am cum a ajuns chestia aia acolo laughing scze ..doar ingnoro! x_X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt. Folosit de multe persoane. Marea majoritate au concluzionat ca este foarte eficient. Il gasesti la farmacie, nu trebuie recomndare de la medic.

| DushulRece a răspuns:

Astepti sa treci de pubertate.

| beniTpirvu a răspuns:

Mda...peste tot vad fel si fel de metode, creme etc...

Cea mai clasica metoda este sa bei apa.
De ce? -> Deoarece cand bei apa elimini substantele toxice "prin urina". Poate o sa ti se para o prostie dar chiar e pe bune.Trebuie sa bei minim 2 l de apa pe zi... si e gratis!

| Blueberry145 a răspuns:

Nu iti recomand sa folosesti doar produse farmaceutice. eu folosesc de trei zile un amestec care l-am facut acasa si este foarte bun, pot spune chiar cel mai bun pana acum. Am pus miere, suc de lamaie, pasta de dinti, un pic de crema hidratanta daca crezi ca o sa ti se usuce pielea de la lamaie, dar nu cred ca ti se usuca, si eu am mai adaugat un gel pentru cosuri, nu e necesar dar daca ai o crema de fata sau alt produs pentru cosuri poti adauga. am pus toate astea intro sticluta mica si ma dau o data sau de doua ori pe zi, maxim doua si e ft ft bun

| GGabriela a răspuns:

Zineryt, eu folosesc si poti sa il ei gratis
de la farmacie, numai daca te duci la doctorul de familie sa ti-l scrie pe reteta.

| euana05 a răspuns:

Hey! Am incercat zynerit dar fara efect... Insa am gasit o minune! Aknesol e o lotiune care in max 3 zile iti usuca cosul si cade! (Scuze pentru intarziere)

| Anonim2938 a răspuns:

Azi am primit 3 pachete de servetele Eridosis pe care le folosesc de la inceputul clasei a 8a, iar acum sunt a 9a. Cand nu ma dau cu ele am fata plinaaa plina de cosuri, dar dupa o saptamana dupa ce le folosesc imi trec toate si nici nu usuca fata. Am mai multe prietene care le au incercat si au avut acelasi efect si la ele. Din pacate se gasesc doar in Spania, mie mi le trimite matusa mea. in ultimele 2 luni nici nu am avut servetele si iar mi s a umplut fata. m am dat azi si deja s au mai calmat. este 4 euro pachetul acolo si in Romania gasesti, dar in Botosani si le cumperi cu 70 de lei. Daca vrei imi lasi mesaj prv si iti dau id-ul. poate mai are.

Întrebări similare