| RoxAnana a întrebat:

Cum pot scapa de dependenta de ciocolata? (mananc 1 ciocolata de 2 ori pe saptamana cam in 5 min. a devenit o obsesie. de fiecare data cand veneam nervoasa de la scoala sau de fiecare data cand sunt nervoasa vreau ciocolata.) vreau sa scap de aceasta obsesie...va rog help me! (si aici sincer nu poate fi vb de vointa ca cedez imediat)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| D0zzz a răspuns:

Incearca sa mananci o felie de lamaie cruda. Taie imediat pofta de dulce.
P.S: spune-le parintilor sa iti cumpere fructe in loc de ciocolata.

| winter a răspuns:

Decat sa fii dependenta de bautura si tigari cum sunt unii din ziua de azi, mai bine alegi ciocolata.recunosc ca este buna.cel mai simplu e sa eu dai cuiva care tie drag care cu siguranta se va bucura

| PopStarInMyMind a răspuns:

Roaga pe cineva sa ti-o i-a din mana si numai cumpara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunela la parinti tai s a nu iti mai ia choco.eu numa chand ma uit la coco imi creste glicemia. bafta

| StopCardiak a răspuns:

Roaga pe maicata sa nu-ti mai cumpere laughing

| DyDyX_1853 a răspuns:

Citeste pe spatele ciocolatei(nu conteaza cu ce aroma) si gandeste-te ca unele ingrediente care dau gustul acela delicios ciocolatel (acele arome artificiale si alte substante)iti pot scurta viata.Nu poti renunta asa brusc la ciocolata, aceasta devenind o dependenta, dar sa stii ca 1 -3 patratele nu iti vor face un mare rau, dar sa nu exagerezi. Sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos atat tie cat si altora (acest raspuns nu se refere doar la ciocolata)