Eu am incredere in tine si stiu ca o sa treci cu brio peste asta.Incearca sa zambesti chiar si atunci cand nu poti, deoarece nu razi pentru ca esti fericit ci esti fericit pentru ca razi.Nu te lasa infranta de problemele astea deoarece sunt chiar trecatoare si gandeste-te daca peste 5 ani chiar va mai conta asta.In viata trebuie sa mai facem cunostiinta si cu supararea, depresia pentru ca apoi sa apreciem fericirea.Fii fericita pentru ca ai parinti care cred ca te iubesc si carora trebuie sa le demonstrezi ca ai crescut si ca faci fata problemelor de adult.Ai incredere in tine si vei vedea ca vei incepe sa privesti totul cu alti ochi.In viata trebuie sa ne bucuram si de lucrurile simple draga mea. Daca doresti da-mi id-ul tau si mai discutam.Iti face bine sa te mai rekaxezi si sa te mai gandesti si la altceva.Te-am pupat si vezi ce faci!
Mai intai socializeaza, este foarte important. Spirulina te ajuta sa treci peste aceste stari intra pe face-book pe tiens-romania.ro ai articol despre depresie http://www. tiens-romania.ro/produse-completare/44-tiens-spirulina-capsule-.html
Esti departe de casa si nu ai pe nimeni? A fost alegerea ta sa faci asta.De ce ai facut-o? Chiar nu poti sub nici o forma sa te intorci sau sa faci ce vrei tu si sa lasi dracu tot ce te ingrijoreaza? Nu te pot ajuta cei pe care ii ai "acasa"?
Buna!
Depresia este o boala pe care numai medicul o poate diagnostifica, depinde ce ti-a cauzat depresia.
In primul rand trebuie sa vrei sa traiesti.Sa iubesti viata, oamenii, animalele,nu are rost sa te consumi atat!
Dupa parerea mea, impotriva depresiei este foarte indicat sportul, muzica buna, filme de comedie, multa comunicare si nu in ultimul rand credinta in Dumnezeu! Incearca sa-L cunosti mai mult pe Dumnezeu, la El poti gasi implinire si fericire! Sunt sigura ca pana la urma vei gasi solutia cea mai potrivita de a iesi din aceasta stare ce te tine captiva.
Capul sus! Viata merge inainte!
Pa, pa!
Am fost in situatia ta si stiu ce simti, dai drumul acasa fetito si relaxeazate, dai in masa de bani ca numa necazuri iti aduc