| RazZor_9900 a întrebat:

Cum pot scapa de "dopul de ceara"din ureche? Daca merg la un orelist doare? Vreau sa imi raspunda cineva care a mai trecut prin aceasta experienta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Interventia nu este dureroasa ...cu ajutorul unei seringi cu apa calduta, medicul va face presiune in urcehe pana cand dopul de ceara va ceda!

| Anonymus314 a răspuns:

Nu doare. Eu personal n-am trecut, dar fratele meu da, si crede-ma, nu l-a durut deloc, iti da tratament acasa daca nu ma-nsel

| Clarissaaz a răspuns:

Eu am trecut prin asa ceva si cand am fost la doctor am fugit prima de acolo cand am vazut alea pe acolo si pe mine m-a ajutat foarte mult adica am scapat de ele cu o agrafa dinacea lunga si subtire de aia de par si poate sa te ajute mama ta sau niste prieteni nu trebuie neaparat sa te duci la doctor.Succes.

| Andreeeeea_2521 a răspuns:

Nu doarehappyDu-te la doctor poti avea mai tarziu mai mari problemehappyAm fost si eu cand eram mai mica nu a durut delochappyBafta>big grin

| ursyca a răspuns:

Trebuie să mergi la ORL. nu doare deloc este o spălătură cu apă oxigenată se foloseste o seringa mare ( fara ac) pentru a introduce cu presiune medie apa oxigenată în ureche şi se elimină dopul foarte uşor. Baftă şi să fii atent nu încerca să îl scoţi tu cu beţişoare că nu iese. nu de alta dar să nu se infecteze până ajungi la ORL.