| EdyFcsb a întrebat:

Cum pot scapa de febra musculara relativ repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Primul lucru: starea de repaus. Nu mai suprasolicita acei muschi la care ai febra.
Apoi: bai fierbinti, masaje, cu sau fara creme (ti s-au dat deja aici cateva), aspirina, alimentatie bogata in carbohidrati, da, ai verde la dulciuri, caci zaharul, pe care organismul il transforma in glucoza (tot aia e) e antidotul pentru glicogel, substanta care se aduna in muschi de pe urma efortului intens, si care iti da si durerile respective.
Daca e vorba de picioare, iata inca un secret: stai de 2-3 ori pe zi cate 15 minute cu ele cit mai sus (fundul lipit sau aproape lipit de perete sau piesa de mobilier, si labele cit mai sus), caci astfel circulatia singelui va fi mult imbunatatita, si beneficiile vor fi pe masura, vei avea picioarele ca noi happy.

| darrio2007 a răspuns:

Tot prin efort. Va fi cam dureros dar vei scapa mai repede de ea decat daca ai sta si nu ai face nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Facand exercitii fizice mai intense, ca sa actionezi asupra acelorasi muschi si febra dispare.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ben-Gay, Fastum Gel sunt recomandate pentru dureri musculare si articulare.
Te-aș întreba ceva... Nu ai încercat să întrebi un instructor de fitness? Cred că ți-ar da cel mai bun sfat. Dacă treci pe lângă o sală de fitness, intră și roagă-l să-ți spună. Ei au experiență în așa ceva...

| vocea a răspuns:

Buna,sper sa te ajute acest link http://www.csid.ro/......-12183684/

| Horologer a răspuns:

Pune gheata pe zona cu febra musculara.Alta metoda ar fi sa iti continui exercitiile.

| Horologer a răspuns (pentru Horologer):

A da si nu lua pastile in cazuri de genu.

| tickey a răspuns:

Cu o alta febra musculara laughing)

| EdyFcsb explică (pentru tickey):

Haha lesin de ras

| Gabor10 a răspuns:

Pai fa-ți o cana de apa cu zahăr. Și după continui Exercițiile și dacă vrei te duci și îți iei un baton de febra musculară și o sa-ți treaca ( baton găsești la Sali de Fitness )

| Dewezzy a răspuns:

Exercitii de gimnastica, incalzire a muschiului in fiecare zi + poti incerca aspirina, dusuri fierbinti, si sapunuri cu glicerina sau ceva de genul. ^.^

| Thorin47 a răspuns:

Salut! Mie antrenorul cand i-am spus ca am febra musculara a spus sa imi fac o baie fierbinte. Sper sa te ajute.

| Andy_Andrada_1996 a răspuns:

Crema saliform forte!

Întrebări similare