| nicegirl97 a întrebat:

Cum pot scapa de herpes la buza?, il am de 1 saptamana si nu imi mai trece, am incercat cu toate produsele din farmacie, dar nu functioneaza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Aciclovir.

acoperi herpesul cu crema si il lasi asa.
din pacate herpesul dispare cam in 4-5 zile plus sau minus.

chestia cu usturoiul este o mare tampenie pentru ca usturoiul o data ce incepe sa se strice, emana arsenic.

pasta de dinti este o alternativa dar personal nu o recomand. motivul este faptul ca pasta se intareste pe buza, iar atunci cand incerci sa o dai jos prin spalare se rupe si pielea, deschizand rana.
Singurul lucru pentru care e ok e faptul ca mai amelioreaza din mancarime datorita mentolului din pasta.

| AlissonPadalecki a răspuns:

Am avut 1 data herpes si mi-a trecut cu pasta de dinti big grin
Nu glumesc...pui putina pe herpes, cand se intareste te speli si repeti...

| MikeyMinnieMouse a răspuns:

Pai cred ca va functiona:
1.SA TAMPONEZI CU PROPOLIS
2.SA TE DAI CU GALBENELE
Cam atat stiu in tratarea herpesului! Depinde de peroana la unii functioneaza la altii nu! Daca nu va avea afect nu-ti fa griji va disparea si singur! :*

| Andreea069 a răspuns:

Laptele, migdalele si bananele cred ca te pot ajuta. Sau poti sa incerci sa iti faci masaj deasupra gleznei cu vreo cateva degete, in exteriorul piciorului.winking

| Andreea069 a răspuns (pentru Andreea069):

Scuze, am gresit intrebarea laughing

| ExtremaZilei2 a răspuns:

Si eu am fost la dentist si nu mi-a putut lucra deoarece aveam herpes. Si doctorita mi-a zis sa ma dau cu ZOVIRAX ( de 4 ori pe zi )

| KiduuThau a răspuns:

Buna!
1.Crema de galbenele( Unge herpesul cu tinctura sau alifie de galbenele. Aceasta are actiune antiinflamatoare si cicatrizanta, astfel ca va grabi vindecarea herpesului)
2.Propolisul(Tamponarea cu tinctură de propolis a zonei cu herpes duce în scurt timp la formarea unui strat de protecţie, care permite începerea procesului de vindecare.)
3.Usturoiul(Un alt remediu natural care şi-a dovedit eficienţa în tratarea herpesului este usturoiul)
TE PUP! BAFTA!:*

| pisicamiau a răspuns:

Pai dupa metodele babesti poti incerca sa pui putina pasta de dinti sau date cu zovirax pe asta l.am incercat si eu si a merswinking