Aciclovir.
acoperi herpesul cu crema si il lasi asa.
din pacate herpesul dispare cam in 4-5 zile plus sau minus.
chestia cu usturoiul este o mare tampenie pentru ca usturoiul o data ce incepe sa se strice, emana arsenic.
pasta de dinti este o alternativa dar personal nu o recomand. motivul este faptul ca pasta se intareste pe buza, iar atunci cand incerci sa o dai jos prin spalare se rupe si pielea, deschizand rana.
Singurul lucru pentru care e ok e faptul ca mai amelioreaza din mancarime datorita mentolului din pasta.
Am avut 1 data herpes si mi-a trecut cu pasta de dinti
Nu glumesc...pui putina pe herpes, cand se intareste te speli si repeti...
Pai cred ca va functiona:
1.SA TAMPONEZI CU PROPOLIS
2.SA TE DAI CU GALBENELE
Cam atat stiu in tratarea herpesului! Depinde de peroana la unii functioneaza la altii nu! Daca nu va avea afect nu-ti fa griji va disparea si singur! :*
Laptele, migdalele si bananele cred ca te pot ajuta. Sau poti sa incerci sa iti faci masaj deasupra gleznei cu vreo cateva degete, in exteriorul piciorului.
Scuze, am gresit intrebarea
Si eu am fost la dentist si nu mi-a putut lucra deoarece aveam herpes. Si doctorita mi-a zis sa ma dau cu ZOVIRAX ( de 4 ori pe zi )
Buna!
1.Crema de galbenele( Unge herpesul cu tinctura sau alifie de galbenele. Aceasta are actiune antiinflamatoare si cicatrizanta, astfel ca va grabi vindecarea herpesului)
2.Propolisul(Tamponarea cu tinctură de propolis a zonei cu herpes duce în scurt timp la formarea unui strat de protecţie, care permite începerea procesului de vindecare.)
3.Usturoiul(Un alt remediu natural care şi-a dovedit eficienţa în tratarea herpesului este usturoiul)
TE PUP! BAFTA!:*
Pai dupa metodele babesti poti incerca sa pui putina pasta de dinti sau date cu zovirax pe asta l.am incercat si eu si a mers