anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot scapa de matreata?

Eu ma spal cu Garnier cu aloe vera si prima data cand l-am folosit nu am mia avut asa multa, dar apoi a continuat...

Si sunt si cam comfuza pentru ca unii zic ca e bine sa foloseti apa calda la clatire, altii zic ca rece si tot asa.

Precizez ca am matreata uscata si vreau sa va mai intreb daca e bine sa folosesc Head and Shoulders si sa fac si un tratament cu ulei de masline?

Multumesc anticipat si va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BlueElle a răspuns:

Buna! Incearca sa te speli un timp doar cu un sampon, motivul cel mai des deoarece ai matreata este din cauza samponurilor, asa ca incearca sa folosesti doar unul singur.Apa nu trebuie sa fie rece nici fierbinte, trebuie putin calduta, cand te usuci lasi parul 10-15 min in prosop sa se absoarba apa, iar cu feonul sa-l ti la distanta si sa folosesti un pieptan rar cand te usuci, si atat. Sper ca te-am ajutat.

| Popescu_Maryancik_1996 a răspuns:

Incearca sa speli parul cit mai des

| 93Anna93 a răspuns:

Uite un remediu traditional: dupa ce te speli pe par cu sampon, iti clatesti parul, apoi pui apa intr-un lighean si peste ea torni otet(nu foarte mult, jumatate de ceasca).Te clatesti cu apa aia cu otet, dupa care mai clatesti parul o data sau de 2 ori, ca sa fii sigura ca nu iti va mirosi parul a otet. Dupa 2-3 spalari se vad rezultatele. Daca te clatesti mereu asa, nu vei mai avea matreata, indiferent de sampon.

| diana15092000 a răspuns:

Si eu am aceleasi probleme ca tine. eu olosesc sampon de la gerovital cu ichtiol sau asa se numeste. se ia de la orice magazin naturist. mie mi-a trecut