Seara buna!
este o crema care se gaseste in magazinele de tip "plafar", care se numeste MEBRA, cu vitamina A, speciala pentru maini, care trateaza cu succes aceasta afectiune.
Incearca balsamul de galbenele cu propolis dupa reteta lui Maria Treben, dar nu pe rana sangeranda.Asta implica sa nu mai rupi acele pieliti, in timp se reface!
Si sor-mea a avut aceeasi problema. Mergi la dermatolog, ei i-a spus ca are maini sensibile, sa nu mai spele vasele (am inteles ca tu nu speli vasele, dar poate fi de la apa cu care te speli) si i-a dat o solutie cu vitamina a, daca imi amintesc corect si un unguent. Cam intr-o saptamana i-au trecut.
E posibil sa ai o hipovitaminoza. Vitamina A obligatoriu pentru pielite si n=ar strica o vizita la dermatolog pentru "crapaturi" care daca sunt si pruriginoase ( te mananca) sau cu niste brobonite sunt de natura alergica(face sora mea in veselie de la manusile de cauciuc pe care le foloseste des in cabinet_...asa ca trebuie sa vezi de la ce apar
Incearca cu ulei de masline.lasa pielea mai moale.sau cu creme foarte hidratante
GASESTI LA FARMACIE VITAMINA A SUB FORMA DE PIKTURI CU AIA ITI TRECE SIGUR ASA AM PATITSI EU AM FOST LA DERMATOLOG SI MI-A SPUS K AM LIPSA D VIT A.ITI RECOMAND
Si mie mi s-a intamplat...si acum ma spal cu sapun Dove e fffff bun face mainele mai catifelate...:-)
Eucerin lotiune cu omega3 12% folosita pe zonele afectate ori de cite ori ai ocazia. e un pic cam scup dar merita. costa 78 ron un flacon.
Eu am fost la un specilist la spitalul militar, dermatolog,
ia crema vitela ictamo si daivobet,
mai ia si vit a de 50000 ut si vit e
boala se numeste psoriazis, 0765364479
Eu am fost la un specilist la spitalul militar, dermatolog,
ia crema vitela ictamo si daivobet,
mai ia si vit a de 50000 ut si vit e
boala se numeste psoriazis
8623 întreabă: