| ReflexxD a întrebat:

Cum pot scapa de nervi, imediat ce m-am enervat? Am nevoie urgent de ajutor. Va rog frumos. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bea ceai de tei, nu mai pune la suflet orice, practică un sport, ascultă o muzică care să te relaxeze.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| adda004 a răspuns:

Ca sa te improspatezisi sa te linistesti deschide putin geamul si date cu apa pe fatahappy te vei linisti imediam:* succeshappy

| alwayssmiling a răspuns:

Iti pui muzica care iti place cel mai mult si asa o sa te relaxezi imediat si eu fac la fel

| NoName666 a răspuns:

Dă-i doi pumni celui care te-a enervat și gata. laughing
Găsește ceva de făcut care să te relaxeze, gândește-te la altceva sau pur și simplu imaginează-ți cum îl omori pe cel care te-a enervat.

| ReflexxD explică (pentru NoName666):

Poi. Sa iti zic ce as face, daca m-ar enerva cineva, as lua o drujba, o mitraliera, si as veni la el ma miezul noptii, si mai intai, sa-l torturez cu drujba, apoi il impusc in cap de 10 ori. laughing Glumeam. Doamne fereste sa fac asa ceva.

| NoName666 a răspuns (pentru ReflexxD):

Doamne ferește, da' "Doamne ferește" până la un punct și uite punctul. Ne vedem la știrile de la ora 17! big grin
Ești sadic, dar sper că nu și nebun. Dacă ești doar sadic, poți să-ți imaginezi că-l omori pe ăla... Dacă ești nebun, mai bine abține-te! Poate chiar ajungi la știrile de la ora 17 și cine știe dacă în postura de criminal sau de victimă.

Stai linistit, nu sunt nebun.winking Nu-mi imaginez ca pot să-l omor. Si ce te bagi? N-ai ce face?

Calmează-te, dragă! Glumeam.
Totuși. Tu de ce răspunzi la întrebări pe TPU? De ce te bagi?batting eyelashes

Nu ma lua cu dragă. happy Răspund pentru că îmi place. Cred că este destul de logic răspunsul meu.

Păi vezi? Și eu tot de aia "mă bag". Pentru că îmi place. tongue
Problem?