| raul230 a întrebat:

Cum pot scapă de niște urme lăsate de coșuri, și niște coșuri mai mici? Am Duac Gel sa o folosesc zilnic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu stiu ca-n general Duac e pentru acnee activa, nu pentru semne. Cea mai rapida metoda e interventie chirurgicala la dermatolog, peelingul chimic. Eu folosesc niste acizi pentru peeling chimic de la The Ordinary, Niacinimida si Acid lactic, citeste pe net despre ele si cum trebuie folosite si tot daca vrei sa incerci metoda asta.

| Zxcvbnmasdfgh a răspuns:

Da, e foarte bun acel gel. Practic le arde. Poți folosi și spirt sau apa de parfum/toaleta. Ceva ce contine alcool pentru că le arde. Încearcă și niște măști de la garnier de se pun pe fața, e în jur de 8 lei una. E fooooarte bună! Am folosit o de câteva ori și tenul meu strălucea. Și lasă l să respire! Fără cosmetice. Sper că te am ajutat. Funda? big grin