Asculta cum se despaduchea pe timpuri cuefect maxim pana sa apara tot felul de fake-uri din astea.gaz lampant sau mootorina.Nu glumesc.Inmoi o textila in gaz lampant si freci parul pana se uda bine. Apoi te legi la capcu o sacosa de plastic.Acel miros dar si subbstanta din motorina arde paduchele.Stai asa cam doa ore si iti faci de lucru. Apoi faci un dus, te speli cu sampon sa iasa acel miros.Am 41 de ani si stiu ce vorbesc, mama asa ne despaduchea, fara internet.O zi buna.
Si pentru cine are ceva de comentat conta acestui tatament, ii spun ca acum la 41 de ani, am parul negru si des.Niciun fir alb.Deci nu afecteaza cu nimic gazul lampant.
Corect!
Sa nu crezi ca-mi bat joc sau ceva. Fiebe niste apa fffffffoarte fierbinte, pune intr-un lighan sau intr-un alt recipient si incearca sa bagi capul. Paduchilor nu le place apa fierbinte ii opareste ( un prieten a incercat asa si a zis ca au cazut paduchii si se chinuiau sa nu se inece , dar ai grija sa nu-ti arzi pielea, numai daca esti tare de inima ca sa zic asa poti incerca. Si cu otet e bun, dar nu e destul de puternic sa ii ucida.
Vrei sa morr?
Nu doamne ferste, asa m-a zis cineva care a avut paduchi ca a scapat de ei cu apa fiarta. Eu doar am zis o sugestie, asta nu inseamna ca trebuie sa o pui in aplicare. Multa bafta!
Nu incerca cu apa fierbinte, oricum nu o sa moara! Samponu nu este foarte bun. Du-te la farmacie si exista o solutie speciala pentru asta. Nu cred ca e foarte scumpa, te dai o data si ai scapat de ei. Pe urma poti sa te speli cu sampon de paduchi pentru a nu face din nou.
Voi vedea ce voi face! Ma chinui deja de o luna cu ei.
Incearca cu otet si nu glumesc... pune otet pe par si stai cam 10 minute cu el pus
Ok, dar am auzit ca otetul scoate paduchii morti, nu si ii omoara!