anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot scapa de piatra la COLECIST fara operatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Nicicum, daca piatra aia migreaza o sa ai nevoie de operatie de urgenta. Nu ai cum sa scapi de piatra iar daca o fortezi starea ta o sa se agraveze, piatre de la colecist se scoate cu tot cu colecist.

| RxTx a răspuns (pentru CuriousStuff):

CATI BANI PRIMESC MEDICII CA SA MINTA CA OAMENII AU NEVOIE DE OPERATII!? CRED CA IN 90 LA SUTA DIN CAZURI EI FAC OPERATII DOAR CA SA IA BANII OAMENILOR! Chiar daca oamenii pot trai si fara operatiile respective : AM 2 DISCURI INTERVERTEBRALE SPARTE Si toti doctorii spuneau sa fac operatie ca raman paralizat si eu am refuzat m-am chinuit asa si am facut putin sport si acum car in fiecare zi 2 genti de 23Kg bucata aproximativ 1Km in medie / zi si ma doare dar au trecut 10 ani in care orice medic vede RMN-ul de proasta calitate spune ca gata mori acum si tot nu am murit!
AM amigdalitele mai mari din nastere si toti medicii spun cand ma vad ca mai am 2 saptamani pana cand o sa ma asfisii de tot si ca o sa mor daca nu ma operez sa le micsorez si traiesc de zeci de ani cu ele asa mari si nu am murit.
AVEAM PIATRA LA COLECIST DE 4Cm si am scapat de ea fara operatie
cum am facut asta;
cu radio frecventa si ultrasunete sa topit ca era din colesterol
si am dat-o afara folosind acea metoda cu sare amara si ulei de masline
pana la urma se poate scapa de piatra la colecist si fara operatie
Doar trebuie sa gasiti un generator de radiofrecventa cu care se topesc in general coronitele detare acel camp de radio frecventa pe 2Mhz cu 8000W poate sa topeasca orice crom nichel zinc vanadium pentru asta este facut aparatul respectiv
dar cu ajutroul unor medici se poate lua acea bobina si se poate folosi pentru topirea unturii colesterolului strans in colecist.

Întrebări similare