| 334499 a întrebat:

Cum pot scapa de polutiile nocturne? E normal sa ma doara capul cand ma trezesc dupa o asemenea chestie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ramster a răspuns:

Eu zic sa te duci la doctor sa nu pui rahaturi pe net de genu sa rada toti de tine.
HA HA HA!

mira
| mira a răspuns:

Nu este nimic de ras. Felicitari ca te-ai dezinhibat. Vorbeste totusi cu un medic.Si pe TPU sunt medici si sexologi. Poate iti vor descoperi intrebarea.

| 334499 explică:

Si faza nasoala e ca durerea de cap persista pentru mai multe zile si uneori am si insomnii sad

| crissx a răspuns:

Salut! Polutia nocturna este de fapt o descarcare a tensiunii sexuale, care se elibereaza! Durerea de cap de dimineata poate proveni si din alte cauze! Uite un site folositor! Sfatul meu, mergi la medic! http://www.seximus.ro/intrebari_sex/orgasm_nocturn.php

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu prea e normal! Daca nu ai uitat sa ne spui si altceva, din indiferent ce motiv, du-te urgent la medic, fara rusine, ca nu e de joaca cu asa ceva!

Poate fi un simptom al altor probleme, care, cu cat sunt depistate si tratate mai devreme, cu atat mai bine!

Întrebări similare