Bună @marina! În farmacii se găsește un antigripal, la pliculețe, cu echinaceea, maceșe, zinc și vitamina C, se numește ECHINA-C, conține 20 de pliculețe și costă între 17-20 lei. Se administrează 3 pliculețe pe zi, dar rezultatele se văd după ce ai luat 1-2. Uite citește aici http://www.farmaverde.ro/......dia-p-4080
Mie îmi este de un real folos.
Însănătoșire rapidă și o zi cu zâmbet!
Eu cand eram racita mancam lamaie si beau mereu ceai. pentru mine au fost foarte folositoare tabletele de "baraka" de la plafar pentru imunitate. daca ai nasul infundat in farmacii se gasesc niste batoane (nu stiu cum sa iti zic) cu menta, care desfunda nasul. nu apela la sprayuri nazale deoarece creeaza dependenta. insanatosire rapida
Daca ai gatul inflamat. si esti ragusita ia Hexoraleten! De 3 ori pe zi si iti revii.
Nurofen pentru. dureri de cap
Si eu sunt racita si maine trebuie sa merg urgent la scoala. Am luat Strepsils dar nu are nici un efect. Acum iau hexoraleten si nurofen si ma simt mai bine. Funda?
Poti sa bei un ceai, trebuie sa stai toata ziua in casa
poti lua vitamina C care se gaseste in farmacii
poti sa iei si Nurofen raceala si gripa
si amoxicilina
dar trebuie luate 6-7 zile
ceea ce e important este sa stai in casa
nu stiu sigur daca este indicat sa te duci la scoala
Iati Theraflu de la farmacie e foarte bun.Si pe langa asta ia niste paracetamol.Iti va trece sigur[cel putin mie mi-a trecut]