| RoxAnana a întrebat:

Cum pot scapa de tuse? Adica farmacia e mai departe de mine (4 km) si abia maine ma duc sa imi iau medicamente. ce medicamente mi-ati recomanda si ce sa iau pana maine sa imi mai treaca (mentionez ca e o tuse seaca ca si cand as fuma(eu nu am fumat niciodata), ca si cand m-as ineca ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ceai de foi de ceapa. Pui la fiert in 300 de ml de apa o ceapa desfacuta in foi, cu tot cu foile maro de la exterior (bine spalata). O lasi sa fiarba la foc mic pana apa scade la jumatate si bei ceaiul cald. Este destul de gretos, dar are efecte senzationale.

4 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Ia o lingurita de miere din ora in orahappy si bea ceai fierbinte.

| darrio2007 a răspuns:

Sa iti iei Humex. 3 pastile de zi si 1 de noapte. Ia-ti pentru minim 3 zile.Sunt bune.La mine au avut efect.

| Veroniquest a răspuns:

Eu cand tusesc (indiferent de tuse) imi incalzesc sare si o pun intr-un ciorap, pe care la randul lui il pun pe piept.Mentionez ca nu trebuie sa pui in contact cu pielea din prima, doar daca nu e fierbinte.(eu o infierbant). Pune-o mai intai pe bluzawinking

| piktor a răspuns:

Fa`ti ceai de zahar ars.