1.Amesteca zeama de lamaie cu miere, bea si timp de 30 de minute sa nu bei si sa nu mananci altceva.Crede'ma functioneaza.
2.Cumpara-ti sirop de ceapa(nu e asa rau la gust)
Eu am scapat asa: am cumparat cateva ridichii negre le-am scobit pana ai o forma de ou taiat la jumatate (nu stiu cum sa iti zic ) si pui acolo in scobitura aia miere, in cateva ore se va face o zeama si poti sa o bei o sa scapi rapid
Carmol.te duci la farmacie si ceri carmol.te dai cu carmol pe gat si te infasuri in jurul gatului cu un fular
Un ceai fierbinte indulcit cu miere
Ia cateva lingurite de zeama de lamaie indulcita u miere
Fa gargara cu otet sau cu o lingurita de bicarbonat dizolvata in apa(crede-ma, merge)
Funda?
Cea, dar nu foarte fierbine(pentru ca daca e fierbinte iti provoaca usturimi in gat) cu lamaie si indulcit cu miere... succes
Galbenus frecat cu o lingurita de miere si se umple cana cu lapte fierbinte, apoi se bea cat poti sa suporti de fierbinte. Insanatosire grabnica.
Aloe vera de la firma "forever "da/mi adresa e-mail si iti trimit info in detaliu adresa mea tudor_br 56@yahoo.com
Aloe vera de la firma Forever.Da-mi adresa de e-mail si iti dau informatii in detaliu. Adresa mea; tudor_br56@yahoo.com
Imp5k întreabă: