| Marii a întrebat:

Cum pot scapa de vergeturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O terapie cu laser (lumină pulsativă) te poate scăpa de ea.
Cremele și loțiunile sunt doar să hidrateze intens zona afectată cu scop de prevenire a viitoarelor vergeturi. O dată instalate, le ai mereu la purtător.
Sănătate.
Pa, pa.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-au aparut vergeturi dupa ce am nascut, am folosit creme, insa m-au ajutat doar colantii anticelulita sa mai elimin de vergeturi. mi-a zis un doctor ca daca nu le previi din timp nu mai poti scapa de ele. ti-i recomand si tie, fiica mea ii foloseste pentru a scapa de celulita, insa au efect si asupra vergeturilor, datorita microcapsulelor ce sunt incorporate in acestia. ea si i-a comandat de la un magazin online de tehnica medicala si i-a primit acasa prin curier. aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/......oducts.php

Întrebări similare