| strawberry666 a întrebat:

Cum pot scapa rapid de vergeturi?;-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Draga @strawberry, imi pare rau s-o fac, dar trebuie sa te anunt, ca nu exista tratamente pentru vergeturile albe (si eu am tot cautat de ani de zile). sigh Insa daca folosesti untul de shea sau o crema speciala impotriva vergeturilor (se gasesc multe in farmacii), ai putea sa scapi in timp de cele roz si sa atenuezi un pic pe cele albe (fiind pielea mai hidratata, nu vor mai fi atat de vizibile), plus sa previi aparitia unor noi. Si eu imi tot bat capul in fiecare vara, ce sa fac, ca sa nu ma mai jenez. Probabil, ar trebui sa invatam sa ne acceptam, sa ne placem cu tot cu vergeturi, sa nu ne mai pese de ce s-ar putea sa creada unii sau altii, pana la urma in jur de 80%-90% dintre femei se confrunta cu aceasta problema si nu e ceva iesit din comun.winking Succes!

| luiza a răspuns:

Acopera-le cu un fond de ten bun, cu un ton mai inchis ca pielea ta, asta daca nu mergi la strand sau la mare(adica sa nu faci baie), altfel nu ai cum rapid... in timp cauta creme antivergeturi, dar oricum de tot nu trec se doar estompeaza putin. Tot fondul de ten e cel mai bun.

| camelya_1945 a răspuns:

Vergeturile nu 'trec'... ele au mai multe cauze si momentan nu s-a descoperit un tratament eficient pentru ele. Totusi prin sport le poti reduce vizibilitatea dar asta necesita mult timp si efort. Majoritatea cremelor de pe piata sunt inutile...

| georginika a răspuns:

De vergeturi nu scapi

| ctnbaiat a răspuns:

Cu crema antivergeturi si trebuie sa masezi locul acela in fiecare zi.

Întrebări similare