Geamul deschis la maxim şi chestii d-alea care se pun în camere şi când treci pe lângă ele iese parfum, am uitat cum se numeau.
Sau vorba lui Nycu, faci mâncare şi nu se mai simte.
Cu inima nu ştiu ce să zic, poate să fie mai grav de cât pare, mai bine du-te la medic.
Fumul de tigara cauta ceva deodorante care absoarb mirosurile, cred ca sint.De ce iti bate inima mai tare cind fumezi, pentru ca nu esti obisnuit sau obisnuita, probabil de abia te-ai apucat de fumat. Daca insa fumezi de ceva vreme atunci ai inima sensibila, tu bagind fum in plamini singele nu se mai oxigeneaza normal si atunci inima trebuie sa pompeze mai repede.Ori poate de la tgigara de la fum ceva substante trec in singe si cuiva undeva nu place si mai departe nu stiu.Am dat si eu cu presupusul.Pt miros eu am folosit ce am spus in masina si a scos mirosul de tigara.Si dupa ce scoti cauta si fumeaza afara ca e mai sanatos pentru toti.
Stai chill, nu trebuie sa te sperii asa de tare, din gura dispare in maxim 15 minute deci RELAX, si inima iti bate pentru ca esti stresata ca te prinde maicata si din astea; P
Deeaandreea9156 întreabă: