Nimic mai simplu:
1.ambitie
2.alergat,inot,fitness(alergatu si fitness ul le poti face gratis prin parcuri si in casa)
3.nu trebuie sa te infometezi, trebuie sa mananci rational...de exemplu e vara:salate,fructe, legume cat mai multe, carne de pui si peste.pestele il poti consuma in orice cantitate, puiul nu prea mult.ca bauturi incearca sa te axezi numai pe apa plata sau minerala (2-4 l pe zi) si sucuri de fructe ce contin multa vitamina c cum sunt cele de portocale (doar facute in casa nu cumparate, cele cumparate au acelasi gust dar nu si aceleasi proprietati)
4.fa ti un program de somn sa ai min 6 si max 8 ore de somn in 24 de ore.preferabil sa fie 8 si sa fie noaptea lol
5. cand te scoli de dimineata dupa ce te speli pe fata fa 4 serii a cate 15-20 abdomene fiecare si abia apoi ia micul dejun
6. micul dejun sa contina:1 pahar de suc natural, de ceai sau lapte, 2-3 felii de margarina cu dulceata, 2felkii de branza, 2felii de salam, 2crenvusti fierti, 1mar.e destul pentru dimineata
7.la pranz o supa calda neaparat si o salata traditionala e ce mai bine(rosii,ceapa,branza,castraveti,otet, ulei, masline cu tot cu samburi ca fac bine la digestie)
8. dupa amiaza bagi programu de fitness:cate 4 serii a cate 15-20 abdomene,genoflexiuni la fel, cel mai indicat ar fi o sala ca sa lucrezi un pic cu bicicleta statica, banda si un pic de greutati ar fi bune dar repetari multe cu greutate putina pentru slabit.in tot timpul exercitiilor apa multa. dupa terminarea lor o salatica si o juma de ora repaus
9.seara pe racoare:alergare usoara in parc.cu cat alergi mai mult cu atat mai bine.e bine sa alergi cam de la 3-4km in sus 10-15.acum incepi treptat. dupa ce ai lergat timp de 45min-1h30 min(nu uita sa iei apa cu tine) si ajungi acasa bagi o portie mica de salatica, mai stai la un film 30min -1ora si apoi somn usor.
10.tu slabesti si eu primesc funda
Poi mananca mai multe legume si fructe. Fara sucuri si dulciuri in cantitate mica(ex. o ciocolatica sau un corn) si bea in fiecare zi 18 pahare de apa de 200ml.In total pe zi trebuie sa bei 3, 6L apa, daca e mai mult nu strica si in 3-4 saptamani o sa revi la greutatea care ai avut-o inainte. Daca adaugi si niste alergat,innot, exercitii, bicicleta vei arde mai repede grasimile.
PS:manaca de 5 ori pe zi cate putin asa organismul se hraneste regulat si se bazeaza mai mult pe pungile de grasime asa corpul se va hrani si din pungile de grasime adunate.
Mult succes!funda?
10-15 kg in 2 luni, vrei sa te umlii de vergeturi si sa se lase pielea pe tine, si dupa ce termini de tinut cura sa pui 15-20 kg la loc?
seteaza-ti un targhet mai realist si ai mai multe sanse de reusita durabile
Daca vrei sa slabesti fara dieta e usor poti manca orice dar in cantitate regulata poti manca de mai multe ori pe zi dar cate putin.mie nu imi place efortul fizic dar imi place la nebunie sa inot merg de 3 ori pe saptamana la piscina si e foarte folositor am slabit 3 kg intr-o saptamana incearca poate te ajuta.