anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum pot slabi
am 18 ani si sunt grsuta vreau sa slabesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| monicaclaudia a răspuns:

Ei prima data ( cum ziceam in alta intrebare ) ar trebui sa vezi un medic. dietele facute din auzite sincer nu sunt prea sanatoase (( cum zicea muzica depinde de organism (

10 răspunsuri:
doiny
| doiny a răspuns:

cel mai bine e sa slabesti sanatos: asigurati necesarul energetic zilnic in urmatoarele proportii: 1/2 din carbohidrati (cereale integrale, legume, fructe) si cate 1/4 din grasimi si proteine (lactate, oua, pui si peste, mazare, fasole boabe): elimina din alimentatie mancarurile rafinate si dulciurile (ciocolata, prajituri, biscuiti). In afara de faptul ca ingrasa, acestea cresc prea repede nivelul glucozei in sange, atragand dupa sine riscul instalarii diabetului, hipertensiunii si afectiunilor cardiace, evita consumul de alcool si de bauturi carbogazoase, care sunt pline de calorii, dar sarace in substante nutritive (doar ingrasa, fara a furniza necesarul de energie), consuma legume, fructe si cereale. Contin multe vitamine si fibre si au foarte putine calorii.
Carnea (de preferinta slaba, de pui si peste) si ouale preparale altfel decat prajite (fierte, inabusite etc.).
Foloste in bucatarie, la gatit, ulei de masline.
Evita pe cat posibil infometarea, caci risti sa reduci masa musculara si sa produci dezechilibrele chimice in sange, cu posibile consecinte grave.
Fa zilnic miscare, daca e posibil. Sportul intareste organismul, binedispune, creste imunitatea si contribuie la arderea caloriilor, scapandu-te astfel de kilogramele in plus. Nu e neaparat nevoie sa te duci la sala, poti sa alergi in jurul blocului, sa iesi la plimbare, sa urci scarile intr-un ritm mai alert.
rezultatele nu vor intarzia sa apara. succes!

| cristinela a răspuns:

La 18 ani, am reusit sa dau jos cateva kg, indragostindu/ma... Sper sa nu te superi pe mine pentru acest raspuns, stiu ca e foarte greu sa nu te simti bine in pielea ta.Incearca sa nu mai mananci paine si dulciuri, la mine a functionat si asta si dupa un timp nici nu mai simteam nevoia de dulce...

| muzica a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...eu ti-as recomanda un tratament cu Herbalife. Personal am urmat aceasta cura de slabire timp de 7-8 luni de zile si am reusit performanta sa slabesc cam 33 kgbig grin(acum depinde si de organismul tau). Am terminat programul in urma cu o luna si pana acum ma descurc destul de bine cu mentinereabig grin. iti urez multa BAFTA si tie!

| oareunde a răspuns:

In nici un caz sa nu urmezi un tratament cu Herbalife. Cum puteti da asa sfaturi? :-|

In primul rand, trebuie sa inerci sa slabesti natural! asta inseamna: 1) sa nu mai consumi ce-ti place (orice ar fi... sucuri, carbogazoase, ciocolata, inghetata, pufuleti...etc). 2) sa nu mai mananci paine deloc, nu e greu. 3) sa nu mai mananci dupa 5-6 dupa masa. 4) daca nu te poti abtine de la mancat, ia gustari dese in cantitati mici, si nu o sa-ti fie deloc foame asa. 5) fa miscare! orice! fugi 20 de minute dimineata, seara, cand poti.

Asta e sfatul meu pentru inceput. Asa vei vedea daca metabolismul te ajuta sa slabestiwinking Si doar dupa ce incerci asta poti trece la tot felul de diete sau la pastile!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am slabit 35 de kg cu herbalife si ma mentin foarte bine de 3 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nustiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 82 de k

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 82 de k

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu tias recomanda cand faci baie sa faci cu apa fierbinte apoi rece si tot asa la cateva minute si crede-ma ca este foarte recomandat ...si e bine si pentru piele...si sa mananci fructe, salata de fructe ...si daca stai in constanta du-te la plaja si stai in apa ca e rece si apoi cand iesi stai la soare si apoi sa vezi cum slabesti

| balenuta a răspuns:

Poti incerca noile produse Oriflame pentru slabire si mentinerea controlului greutatii