Ce intrebare simpla...trebui sa manaci foarte multe fructe si peste, lasa sarmalele si fast foodul si inca ceva mergi in fiecare zi un killometru si iti garantez eu ca in 2 saptamani ai slabit 7 kilograme
Nu lua pastile sau alte prosti din astea trebuie doar sa alergi si daca poti de duci la sala de fitness.Multa bafta.
Un km pe zi nu este suficient, ar trebui 5 km, sa inlocuiesti painea alba cu paine din faina integrala, nu bei nimic indulcit, inlocuiesti si sucurile din comert cu ceai, suc la storcator, compot de casa, toate neindulcite, consuma fructe si legume (ai grija ce "amestecuri" faci, unele combinatii sunt explozive), eviti complet grasimile de origine animala si grasimile vegetale hidrogenate, zaharul, produsele alimentare gen mezeluri, fast food, conserve, limitezi consumul de sare. Mananca numai carne de pui sau de peste si lapte si produse lactate slabe, cel mult 2-3 oua/saptamana. Cam asa ceva.
Vay pai vrei sa ma fac de 15kg in doua saptamani? ce naiba da crezi ca oameni traiesc numai din legume si fructe sa stii ca nu vreau sa ma inbolnavesc
Pai eu am gasit un regim destul de dragut
Ziua 1 : legume
Ziua 2 : iaurturi
Ziua 3 : carne
Ziua 4 : fructe
Nu stiu ce parere ai, am inteles ca scapi de 4 kg in 4 zile!
Andreimys12 întreabă: