| Catalintoader2 a întrebat:

Cum pot slabi? Eu cand mananc mi se umfla burta instant si a doua zi e desumflata si eu incerc sa slabesc dar nu pot, tot iau in greutate.Ce pot face sa slabesc? Daca ma duc cu bicicleta 3, 4 ore pe zi pot slabi in 2 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce mananci.

| RAY a răspuns:

Cate kg ai, inaltime, varsta?

| Catalintoader2 explică (pentru RAY):

Am 90 kg(cred), 1.75 cm, 14 ani.

| Mosotti a răspuns (pentru Catalintoader2):

AAAoleu! Daca la 14 ani ai atat e nasolie, pune mana si fa ceva, ti-am zis in mare cum. Trebuie muncit putin, calculat ce mananci dupa valori de pe produse, sa te incadrezi in 1200 Kcal sa dai jos macar 4-4, 5 Kg lunar adica un ritm normal de slabire. Produse sanatoase, legume, maxim doua fructe pe zi, carne slaba fripta, paine integrala ca are fibre, minerale, vitamine, ceva branzeturi slabe, ceva peste pentru grasime sanatoasa, in trei mese pe zi macar. Asta e, cantar bucatarie, cantar camera si vei reusi, altfel dupa ureche nu merge. Cumva sa nu sari de 1200 Kcal total pe zi, poti sa tii le aranjezi cum vrei, Daca mai faci si putina miscare e mai bine, slabesti putin mai repede la aceiasi dieta.

| Mosotti a răspuns:

Iei in greutate ca mananci mai m ulte Kcal decat arzi, pana la urna nici nu cont ce faci, cu bicla, fara bicla, conteaza sa mananci mai putine kcal decat arzi. Evident ca ajuta daca faci bicicleta 3-4 ore pe zi, ca arzi mai mult, dar umbla la dieta ca aia e 80 % din slabire. Depinde cate kcal pe zi mananci, e relativ in cat timp si cat slabesti! Daca ai un deficit de 1000 pe zi, slabesti cam 4, 5 Kg lunar fara bicicleta, cu bicicleta ceva mai mult. Ca arzi cam 2200 tu pe zi fara miscare. Deci la o dieta de 1200 asa e, daca faci bicla arzi poate un 2600 si cu dieta de 1200 slabesti ceva mai mult in aceiasi perioada de timp.

| Donsavas a răspuns:

Poti sa faci mai multă mișcare în frig. E dovedit ca frigul slăbește.

| laurentiutirei a răspuns:

Salut este normal ca dupa o masa stomacul sa para mai mare pentru ca ai mancat lol. Si mancare trebuie digerata daca mananci prea mult te vei simti pli si cu o burta marewinking indiferent daca esti six pack sau nu happy

| DeMon19 a răspuns:

Trebuie sa reduci din mancare de acum mananci doar jumate fara gustari intre mese decat poate niste fructe iar seara mananci cel mai putin.